Over Superwinkel

Superwinkel is de grootste en voordeligste online winkel in A-merken. Als online warenhuis in A-merken zorgen wij voor een ruime keus, goede service en lage prijzen, ons motto luidt dan ook niet voor niets: "De grootste, de voordeligste".

Sinds 2009 staan wij garant voor goede producten van uitsluitend A-merken, snelle levertijden en een uitstekende service. Ook schrijven wij graag op ons blog om onze klanten te informeren over nieuwe producten en trends binnen ons productassortiment. Wij willen dat online winkelen bij Superwinkel voor u een supergoede ervaring is!

Superwinkel Kantoor

Geschiedenis

In 2009 zijn we begonnen met een top 10 heren- en damesgeuren. Al snel kwamen we erachter dat een geur toch zo persoonlijk is dat het assortiment snel uitgebreid diende te worden. Daarop startten wij met Parfumsuper.nl en groeide het assortiment uit tot meer dan 6000 verschillende geuren en zijn we de parfumerie in Europa met het grootste assortiment.

Vanwege het succes werd in 2013 deze succesformule ook op andere productgroepen toegepast en werden Horlogesuper.nl, Sieradensuper.nl, Haarsuper.nl en Cosmeticasuper.nl gelanceerd.

In april 2015 is besloten alle afzonderlijke labels samen te voegen en verder te gaan onder één naam: Superwinkel.

Waardering

Naast een groot assortiment en een snelle service staat de betrouwbaarheid voor de klant natuurlijk bovenaan. Zo bieden wij veilige betaalmethoden, handelen volgens de Thuiswinkel richtlijnen en streven naar tevreden klanten. In 2013 werd deze waardering voor het eerst beloond door het winnen van de Thuiswinkel Awards Publieksprijs XS. En in 2014, 2015 én 2016 mocht Superwinkel de Thuiswinkel Awards Publieksprijs XL in de categorie "Persoonlijke verzorging en drogisterijen" in ontvangst nemen. Onze service, producten en prijs worden hierdoor dus al ruim vier jaar als beste gewaardeerd door de Nederlandse consument.

De toekomst

Dagelijks blijven wij onze winkel verder uitbreiden en verbeteren. Het doel is om met Superwinkel uit te groeien tot een volledig assortiment dat je van een warenhuis mag verwachten.

Video: na je bestelling

Deze video toont het proces na het plaatsen van je bestelling tot aan de bezorging van je pakket.