full-heart empty-heart-orig empty-heart lock

Over Superwinkel

Beste merken, beste deals. Dat is waar Superwinkel voor staat. Onze inkopers zijn iedere dag weer op zoek naar de beste deals voor jou.

Sinds onze start in 2009 verkoopt Superwinkel uitsluitend A-merken tegen een zo goed mogelijke prijs. Snelle levertijden en een uitstekende service zorgen ervoor dat jij de beste deal scoort. Ben je eenmaal klant dan houden we je goed op de hoogte van de beste deals via onze website, social media en via ons eigen weblog. Online winkelen bij Superwinkel moet voor iedereen een supergoede ervaring zijn!

Geschiedenis

Het begint allemaal in 2009 met een top 10 heren- en damesgeuren. Al snel wordt duidelijk dat een geur erg persoonlijk is en dat daarom het assortiment snel uitgebreid moet worden. Op dat moment startten we met Parfumsuper.nl waarbij het assortiment werd uitgebreid tot meer dan 6.000 verschillende geuren. Parfumsuper.nl groeit uit tot de grootste online parfumerie van Europa.

Vanwege het succes wordt in 2013 deze succesformule ook op andere productgroepen toegepast en Horlogesuper.nl, Sieradensuper.nl, Haarsuper.nl en Cosmeticasuper.nl worden gelanceerd.

In april 2015 wordt besloten alle afzonderlijke labels samen te voegen en verder te gaan onder één naam: Superwinkel.

Waardering

Naast een groot assortiment en een snelle service, staat de betrouwbaarheid voor de klant voor Superwinkel bovenaan. Zo worden veilige betaalmethoden geboden en wordt er gehandeld volgens de Thuiswinkel.org richtlijnen. In 2013 wordt deze waardering voor het eerst beloond door het winnen van de Thuiswinkel Awards Publieksprijs XS. In 2014, 2015 én 2016 mag Superwinkel de Thuiswinkel Awards Publieksprijs XL in de categorie "Persoonlijke verzorging en drogisterijen" in ontvangst nemen. Recentelijk heeft Superwinkel zelfs de Shopping Awards Publieksprijs XL 2017 in de categorie "Warenhuizen" mogen ontvangen. De service, producten en prijs van Superwinkel worden hierdoor dus al ruim vijf jaar als beste gewaardeerd door de Nederlandse consument.

De toekomst

Dagelijks blijft Superwinkel de winkel verder uitbreiden en verbeteren. Het doel is om uit te groeien tot een volledig assortiment dat je van een warenhuis mag verwachten.

Reageer