Reviews

Hieronder leest u de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl
Wij hopen dat deze ervaringen u zullen helpen met uw keuze voor Superwinkel.nl als uw webwinkel.




uit 3450 reviews

Geschreven door: Tan 19-01-2017   

Zeer snelle levering. Product goed verpakt! Goede prijs. Zeker een aanrader!

Geschreven door: TkS Schiedam 14-01-2017   

Uitstekend ingepakt en snelle levering. Vrijdag bestelling geplaatst zaterdag al de levering.

Geschreven door: Sabine 12-01-2017   

Twee eau de parfums en vier body lotions aan een democratische prijs gekocht en zeer tevreden.. Netjes thuis geleverd op de gekozen dag, een aanrader zonder meer!

Geschreven door: Alexander 10-01-2017   

Geweldig! , al meerdere dingen besteld, top service en zeker een snelle service. Vandaag besteld en dezelfde dag in huis. Ga zeker meer bestellen. Aanrader!!!!!!

Geschreven door: Fenne 09-01-2017   

Een mooi Michael Kors horloge besteld met een super prijs, deze webshop is echt een Superwinkel!

Geschreven door: Henk 05-01-2017   

Met recht een Superwinkel! Prijs van de gekochte eau de toilette 'The Scent' van Hugo Boss 200 ml voor ca. 50% van de prijs elders. En binnen 24 uur geleverd!

Geschreven door: Eline 03-01-2017   

Twee parfums besteld die hier echt wel 30 euro goedkoper zijn.. Al eens de moeite dan! Makkelijk te betalen, heel snelle levering! In het doosje had misschien wel wat bubbelplastiek ofzo mogen zitten ter bescherming.

Geschreven door: Lopez 29-12-2016   

Het leek me zo makkelijk om te bestellen ook vanwege de snelle levertijd. Het product was snel en makkelijk te vinden. Om 14.00 vanmiddag besteld om 18.52 al aan de deur bezorgd. Keurig verpakt. Doen wat ze beloven, Klant is Koning. Ik kom terug!! Geweldige Service. Bedankt. Zeker een aanrader voor vrienden en bekenden.

Geschreven door: Fren 24-12-2016   

Laatst een luchtje besteld. Verpakking en flesje waren beschadigd. Dit is telefonisch erg netjes opgelost. Er werden me 2 opties aangeboden. Ik koos voor een nieuwe. Ik heb 1 kanttekening. Beide parfumflesjes zaten niet in folie, ik blijf dit apart vinden. Heb het nu wel gehouden omdat ik het vanavond nodig heb.

Geschreven door: JW Stelling 23-12-2016   

Horloge besteld om 21.55. Afgeleverd de volgende dag bij mij thuis om 9.30. Ongelooflijk snel. Echt een "Super Winkel".

Geschreven door: Geno 22-12-2016   

Vandaag voor de 2e keer besteld, prijzen zijn erg prettig de snelle levering is heel erg fijn. Je wordt doormiddel van e-mails goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling!

Geschreven door: Ellen 21-12-2016   

Reeds meerdere malen heb ik gebruik gemaakt van deze site en ik ben super tevreden. Lage prijzen, snelle afhandeling en steeds tip top in orde. Misschien 1 minpuntje: steeds opnieuw verzendkosten betalen.

Geschreven door: Fam Mierop Hellevoetsluis 21-12-2016   

Wij zijn zeer tevreden. Er was een kleine kink in de kabel maar de medewerkster Monique heeft ons geweldig en zeer vriendelijk geholpen middels de helpdesk. Alles is nagekomen en waargemaakt. Enkel en alleen al door deze kanjer zijn wij vanaf nu Superwinkel klant. Wij vinden het trouwens makkelijk en overzichtelijk winkelen bij Superwinkel. Wij zullen Superwinkel zeer zeker aanbevelen bij onze bekenden.


< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >


Wij gebruiken cookies Melding sluiten