full-heart empty-heart-orig empty-heart lock

Reviews:

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl:

Geschreven door: Lotte
12-12-2018
Altijd top prijzen en snelle levering! Goede uitleg van de producten en informatieve reviews! Tevreden klant!
Geschreven door: Elly
12-12-2018
Doet naam eer aan, tegen 22.00 uur besteld en de volgende dag binnen, bovendien de goedkoopste webshop..... Kan pakket ook prima volgen, kortom voortaan eerst Superwinkel bezoeken voordat je ergens anders kijkt.
Geschreven door: GB
12-12-2018
Ik heb gekozen voor Superwinkel. Goede prijs en een snelle afhandeling.
Geschreven door: Gordinne Michèle
12-12-2018
Toevallig op deze website gekomen. Zeker een aanrader, snel mijn bestelling ontvangen. Goed verpakt.
Geschreven door: Jan
12-12-2018
Zeer netjes en zeer snel geleverd, keuze is reuze en je kan op deze Superwinkel vertrouwen!
Geschreven door: Karin
11-12-2018
Ik zou het zeker aanbevelen want ik ben zeer tevreden. Prijs zit goed en snelle levering!
Geschreven door: Mia
11-12-2018
Gemakkelijk en overzichtelijk en natuurlijk de prijs. Zeer correcte aflevering en netjes verpakt maar ook wat ze beloven. Binnen twee dagen hadden wij het thuis.
Geschreven door: Hanneke
11-12-2018
Duidelijke site. Voordat ik keuze had gemaakt wat heen en weer in pagina’s geklikt, maar ook dat ging goed. Uiteindelijk besteld en alles gaat precies zoals men aangeeft. Duidelijke communicatie en snelle levering!
Geschreven door: Hofmans.Marianne
11-12-2018
Goed product en met zorg verpakt. Zou zo weer bij U bestellen.
Geschreven door: Rachel
11-12-2018
Alles snel en goed geleverd. Mooie prijzen en voor iedereen betaalbaar. Dus ik kan deze webwinkel zeker aanraden.
Geschreven door: Carla
11-12-2018
Super service en heel snel bezorgd! Duidelijk geïnformeerd wanneer ik mijn pakje kon verwachten. Ik beveel Superwinkel aan bij mijn vrienden.
Geschreven door: Marlina
11-12-2018
Jullie waren de goedkoopste, netjes geleverd, alles prima in orde. Als jullie het goedkoopst blijven, bestel ik de volgende keer gewoon weer bij jullie!
Geschreven door: Monique van IJsselmuide
11-12-2018
Ik heb een bestelling in de avond geplaatst, die is de volgende dag al bezorgd. Super snel. Producten zijn precies zoals vermeld en te zien is op de website. Die erg gebruiksvriendelijk is. Ik zal zeker hier weer wat bestellen. De producten zijn ook erg goedkoop wat erg fijn is in deze maand.
Reageer