full-heart empty-heart-orig empty-heart lock

Reviews:

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl:

Geschreven door: Chantal
21-01-2019
Alles was supersnel binnen wat een super service. Daar zal ik vaker bestellen en ook de prijs was super ga zo door superwinkel.
Geschreven door: Eduard
20-01-2019
Tot nu toe sinds 2013 alleen parfums besteld tegen de laagste prijzen. Nu voor het eerst een horloge. Ben heel benieuwd, met de parfums is het altijd prima en snel verlopen. Ik hoop voor het horloge ook.
Geschreven door: Regina De Meester
19-01-2019
Ik ben zeer tevreden!! Het parfum kon ik nergens anders meer vinden! Mooie en snelle levering!! Top!!
Geschreven door: GEBER SAMUEL
16-01-2019
The best ever! ik ben enorm tevreden met mijn producten, the best price!
Geschreven door: Jacqueline
16-01-2019
Ik zocht een bepaald parfum die niet overal te koop is en zag dat jullie het verkochten. Ik kende jullie niet maar las heel positieve reviews dus een bestelling gedaan. Alles liep top, makkelijk en snel Ik zou jullie zeker aanbevelen.
Geschreven door: dimi Hristov
16-01-2019
Geweldige ervaring! Voor herhaling. Netjes, snel en goede prijzen. Zeer tevreden.
Geschreven door: Sukran
16-01-2019
Ik heb een parfum gekocht. Prijs was goedkoper dan andere winkels. Snelle levering. Ik ben heel tevreden
Geschreven door: Sonja
15-01-2019
Via Google was dit de eerste hit. De goedkoopste website voor m’n favoriete parfums. Order was snel verwerkt en ik had het de volgende dag al in huis!
Geschreven door: Elien Braekevelt
12-01-2019
Ik heb jullie alle punten gegeven, omdat ik geen enkele slechte ervaring met jullie heb. Enkel maar positieve punten!
Geschreven door: Wendy
12-01-2019
Super enthousiast over de aankoop. Ook over de bediening van de winkel.
Geschreven door: Lagast Dimitri
11-01-2019
Het product is zoals aangeven geleverd, top service!
Geschreven door: Brenda Groenenberg
09-01-2019
Hele fijne winkel met super assortiment tegen goede prijzen! Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling!
Geschreven door: Pieter-jan
09-01-2019
Voordelige koop, snelle levering en goede klantendienst. Een echte aanrader dus!
Reageer