full-heart empty-heart-orig empty-heart lock

Reviews:

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl:

Geschreven door: Tess
20-12-2018
Product super makkelijk te vinden! Bezorging de volgende dag al. Geweldig!
Geschreven door: Kitty
20-12-2018
Snelle levering, goed verpakt. Prijzen ook echt de moeite waard en ik zal dit zeker aan bekenden aanbevelen.
Geschreven door: Debby
19-12-2018
Ik heb voor jullie shop gekozen omwille van de prijs! Wat een goede beslissing! Niet enkel de prijs is top, maar ook de levering gebeurde snel en vlot! Zeer tevreden! Ik bekijk jullie website in de toekomst nog wanneer ik online iets wil aankopen!
Geschreven door: Willem
19-12-2018
Ik kwam met toeval op uw site terecht en u bleek ook het goedkoopste te zijn met het cadeau dat ik voor mijn vrouw zocht.
Geschreven door: Regina
19-12-2018
Hoorde van een vriendin van deze website. Product makkelijk vindbaar. En supersnel geleverd.
Geschreven door: T.Baltzer
19-12-2018
Na de bestelling zeer snelle bezorging. Een artikel mooi laten verpakken was een pracht cadeau.
Geschreven door: Sandra sabbe
19-12-2018
Heel tevreden met de aankoop supersnelle levering en service.
Geschreven door: Daniels Krista
19-12-2018
Niets op aan te merken, snelle levering en juiste prijs/kwaliteit verhouding.
Geschreven door: Roo
18-12-2018
Al zoekende op de laagste prijs kwam ik op deze site terecht. Snelle service en zelfs achteraf betaling mogelijk bij je 1e bestelling.
Geschreven door: Wim Gerritsen
18-12-2018
Ik zou SUPERWINKEL zeker aanbevelen, gezien het grote assortiment, de snelle levering en het voordeel.
Geschreven door: Vivian Farouk
17-12-2018
Ik zou het zeker aanraden. Super snel, veilig en zeker de goedkoopste. En je krijgt altijd een mail van de status van je bestelling. Echt beter dan dit kan het gewoon niet. Super blij mee
Geschreven door: Sonay
17-12-2018
Zeer tevreden. Vandaag besteld de dag erna aangekomen, had ik nooit gedacht. Is de eerste keer dat ooit een pakje aankomt zoals een pagina belooft gewoon top.
Geschreven door: van laer nathalie
17-12-2018
De beste prijs! Geluk gehad kende site niet en zeer positieve ervaring.
Reageer