full-heart empty-heart-orig empty-heart lock

Reviews:

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl:

Geschreven door: Diana
23-02-2019
Snel geleverd, prima middels mail dat order onderweg is. Producten ook goedkoop dus ik zal hier zeker nogmaals bestellen
Geschreven door: colinda
21-02-2019
Snelle bezorging, goedkoper dan in de winkel. Goede aanbiedingen en een leuke website
Geschreven door: Tania Van Reybroeck
21-02-2019
Netjes op tijd, proper ingepakt, niets op aan te merken. Het is een plezier om bij jullie te bestellen :)
Geschreven door: Cansu
21-02-2019
Ik heb na 21 uur 's avonds besteld en volgend dag om 12 uur in de middag al thuis. Super snelle levering en dit parfum was het goedkoopste op jullie site! Ga zeker vaker bij jullie bestellen.
Geschreven door: Letty Cortlevet
20-02-2019
Prima website, heel duidelijk en snelle bezorging. Kon mijn bestelling volgen en raad het zeker mijn vrienden en bekenden aan.
Geschreven door: frans van de ven
16-02-2019
Bevalt al jaren goed. Bij superwinkel is alles zo geregeld.
Geschreven door: Fokje
15-02-2019
Een échte aanrader, heb afgelopen week een parfum-cadeaubox besteld bij Superwinkel. Mijn eerste bestelling hier maar zeker niet de laatste. Goede prijzen en snelle en keurige verzending. Bedankt en tot een volgende keer!
Geschreven door: Anton
15-02-2019
Mooie verpakking, snelle levering. Fijne telefonische service. Goeie prijs!!
Geschreven door: Celeste
13-02-2019
Fijne winkel. Ik kwam hier terecht omdat het de laagste prijs had op een product wat ik nodig had. Toen ik het had besteld, werd het bijna meteen opgestuurd! Ik kon het hele proces gemakkelijk volgen via de mail. Het doet zijn naam eer aan: Superwinkel! Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Geschreven door: Jan de Vries
13-02-2019
Zeer gemakkelijke website. Producten goed gesorteerd op merknaam en productsoort. De zeer snelle levering is ook mooi meegenomen.
Geschreven door: Sjef
13-02-2019
Werkt perfect voor mij, overzichtelijk en netjes en snel geleverd. Top!
Geschreven door: Monique
11-02-2019
Goede prijzen, overzichtelijke website en snelle levering van mijn bestelling. Aanrader!!
Geschreven door: Patrick
10-02-2019
Prijs, beschikbaarheid en de snelle levering hebben mij over de streep getrokken. Super ervaring en een echte aanrader.
Reageer