full-heart empty-heart-orig empty-heart lock

Reviews:

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl:

Geschreven door: Yvonne
05-03-2019
Leuke aanbieding en super snel geleverd! Goed verpakt en heerlijke parfum. Ga zeker weer bestellen in de toekomst.
Geschreven door: Els
05-03-2019
Vanaf mijn bezoek naar de duidelijke website en vanaf mijn bestelling snel een bevestiging van de order ontvangen en met het volgen van mijn order kon ik deze een dag erna al ophalen. Een zeer goede ervaring!
Geschreven door: A.
05-03-2019
Fijne website en webwinkel. Heerlijke echte geuren, voor billijke prijzen. Netjes en veilig verpakt. Werd goed op de hoogte gehouden over bezorging. Bestel hier regelmatig en zou deze webshop zeker aanbevelen. Een tevreden klant.
Geschreven door: Dianne
05-03-2019
Ik zou jullie zeker aanraden, goede site en een zeer goede prijs. Besteld en de andere dag al in huis, ik vind dat geweldig en de prijs ook.
Geschreven door: Devriese Arlette
05-03-2019
De SUPER in Superwinkel staat daar niet voor niets, super snelle afhandeling van de bestelling,super lage prijs voor een super hoge kwaliteit.
Geschreven door: Elia
04-03-2019
Superprijs, bestelling werd sneller geleverd dan eerst gemeld. Aanrader!
Geschreven door: Ilse L.
27-02-2019
Aangenaam verrast door de goedkope prijs en de zeer snelle levering. Het was voor mij de eerste bestelling maar het zal zeker niet de laatste zijn. Mvg, Ilse
Geschreven door: Paria Omranirad
25-02-2019
Origineel product, super snelle levering, ik ben echt tevreden over Superwinkel :) echt aangeraden.
Geschreven door: Mavili Nuray
25-02-2019
Goeie kwaliteit en dienst, perfecte verpakking, goeie parfums, alles plus gewoon.
Geschreven door: Monique agten
25-02-2019
Goed bevallen.
Geschreven door: Hanny
24-02-2019
Super! Zeer voordelig mijn parfum gevonden bij Superwinkel. Besteld en betaald en de volgende dag al werd het bij de deur afgeleverd! Zeer tevreden!
Geschreven door: G.M.Richheimer
24-02-2019
Producten zeer goed vindbaar en levering perfect op tijd en keurig verzorgd. Volgens ons prijsmatig voor afdeling parfum de beste in Nederland. Overige producten hebben wij nog geen ervaring met Superwinkel opgebouwd, maar komt zeker!
Geschreven door: Kristof Vander eeckt
24-02-2019
Hele duidelijk website. Order werd direct afgehandeld en levering werd gedaan zoals beloofd
Reageer