full-heart empty-heart-orig empty-heart lock

Reviews:

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl:

Geschreven door: Monique
26-12-2018
Bestelling snel geleverd. Geeft betrouwbaar gevoel.
Geschreven door: Lisbeth
26-12-2018
Heerlijke intense poederachtige kruidige geur voor een man, met een moeilijke zuurgraad van de huid maar met deze geur onweerstaanbaar. Love it!
Geschreven door: Ingrid Van Geystelen
26-12-2018
Ik heb een super goede ervaring met Superwinkel. Zij doen wat ze beloven.
Geschreven door: Jel
25-12-2018
Superafhandeling van mijn bestelling. Snelle levering en dat maken jullie dan ook waar ondanks de kerstdrukte. Ik kon mijn bestelling prima volgen via de mails die ik van de bezorger ontving. TOP. Een dikke 10 waard.
Geschreven door: Eduard Poppe
25-12-2018
Gekozen voor uitgebreid assortiment. Correcte afhandeling van de bestelling en een juist ingeschatte levering. Een aanrader.
Geschreven door: Carola
25-12-2018
Nadat ik op Google gezocht had naar de parfum van mijn keuze, kwam ik hun website tegen. Ze waren de goedkoopste. Duidelijke website. Snelle levering. Top.
Geschreven door: M. Urlings
25-12-2018
Toevallig gevonden bij zoeken naar scheerapparaat. Ben goed op hoogte gehouden bij orderafhandeling. Zal jullie aanraden.
Geschreven door: Ben
25-12-2018
Gemakkelijk, snel en perfect afgehandeld. Ga er zeker nog gebruik van maken
Geschreven door: Natasja
25-12-2018
Voor het eerst besteld bij Superwinkel en ben erg tevreden. Lage prijs en snel geleverd, top!
Geschreven door: Rachel F
24-12-2018
Prijs en kwaliteit verhouding is geweldig. Super snelle levering! Ik bestel altijd via Superwinkel. Leuke acties en alles vind je hier terug. Deze site werd aangeraden door familieleden en raad ik verder aan mijn vrienden.
Geschreven door: Ruud Meershoek
24-12-2018
Erg goed, heel goedkoop. De volgende dag netjes in huis, top! Het bestellen gaat allemaal heel makkelijk, echt een superwinkel
Geschreven door: Raymond R.
24-12-2018
Product, bestelling, afhandeling allemaal super, boven verwachting, prima!
Geschreven door: Pieter de Jong
24-12-2018
Erg goede parfum. Goedkoper kon ik hem niet vinden en de levering was erg snel. Dit was de 2e keer dat ik via superwinkel besteld heb en dat zal de 3e keer ook weer zo zijn. Een aanrader.
Reageer