full-heart empty-heart-orig empty-heart lock

Reviews:

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl:

Geschreven door: liekens eddy
12-03-2019
Top! Goedkoop, vlugge service. Doe zo voort. Ik plaats zeker in de toekomst nog bestellingen!
Geschreven door: San
12-03-2019
Super! Bestelling onmiddellijk gehad. Echt geweldig. Had eerst twijfels. Maar nu zal ik nog meer bestellen. Leuke prijzen.
Geschreven door: M. van Wel
12-03-2019
Overzichtelijke website, goede prijzen en prima afhandeling. Zeker aan te raden.
Geschreven door: John
11-03-2019
Alles is naar wens verlopen zeker een aanrader. Verzending was zoals omschreven...snel.
Geschreven door: Casaert Rita
11-03-2019
De producten zijn goedkoper dan in België, gemakkelijk terug te vinden, alles gaat heel vlot.
Geschreven door: Helma van Hagen
11-03-2019
De keuze voor jullie is in eerste instantie de prijs. Het bestellen, afwikkeling en ook assortiment is goed. Inmiddels al bij meerdere mensen om mij heen aanbevolen.
Geschreven door: Patrik Heirbaut
10-03-2019
Ten eerste moet ik bekennen dat ik een nieuwe klant ben. Ik heb jullie ontdekt tijdens het surfen op het net. Benieuwd ging ik kijken naar jullie aanbod, wie jullie zijn en hoe de ervaringen van andere klanten waren. Mijn vrouw en ik waren verwonderd over de opvolging en de snelle levering van onze bestelling! Een dikke pluim voor jullie team, je hebt er een klant bij en natuurlijk gaan wij jullie aanraden bij onze vrienden! Met vriendelijke groeten. Patrik
Geschreven door: S. Zonneveld
10-03-2019
Makkelijk bestellen en parfum volgende dag in huis, en voor een goeie prijs. Volgende keer bestel ik weer bij jullie. Top!!
Geschreven door: Trudy
10-03-2019
Ik zocht bepaald product. Kon het redelijk goed vinden. Bestelling correct verlopen. Duidelijke mail en goede bezorging.
Geschreven door: Hanna
06-03-2019
Superwinkel kwam er voor mij als beste uit met zoeken naar het gewenste product, zowel de prijs als levertijd gaf de doorslag om het te bestellen bij Superwinkel. Orderafhandeling prima, werd goed op de hoogte gehouden, het is de eerste keer dat ik iets heb gekocht bij Superwinkel en beslist niet de laatste keer. Een aanrader!
Geschreven door: hugo merckx
06-03-2019
Goede kwaliteit en service, ben hier heel tevreden over de prijs en snelheid bij de levering, TOP
Geschreven door: Diana Voorboom
06-03-2019
Snelle levering. Goede prijzen. Website is goed te vinden. Zeer overzichtelijk.
Geschreven door: Barbé Noëlla
05-03-2019
Gemakkelijk te bestellen uit ruim aanbod, zeer snelle en nauwkeurig op te volgen levering aan interessante prijs. Alles correct verlopen, voor herhaling vatbaar
Reageer