full-heart empty-heart-orig empty-heart lock

Reviews:

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl:

Geschreven door: liliane
17-03-2019
Super tevreden. Snelle afhandeling! Aanbiedingen: Top! superwinkel.nl aanrader!!
Geschreven door: Joke van Egmond
17-03-2019
Het is mij super bevallen ik ga zeker nog meer bestellen. Bedankt.
Geschreven door: Joke van Egmond
17-03-2019
Ik ben super tevreden ik ga zeker nog meer bestellen. Dank jullie wel. Ik had nog nooit van jullie gehoord maar geef het zeker door aan vrienden en familie.
Geschreven door: Karin
16-03-2019
Een prima website, de bestelling binnen een dag bezorgd. De geur is super, en zal zeker vaker bestellen.
Geschreven door: DeBoevere Kim
16-03-2019
Het is een zeer goede site met veel goede producten. Een vlotte levering en goed verpakt toegekomen. Na 1 dag had ik mijn bestelling al toegestuurd gekregen.
Geschreven door: Jos Collaris
15-03-2019
Geweldig voor deze prijs en zeer goede levering. Ga zo door.
Geschreven door: Femke
14-03-2019
Een super snelle levering, want het was de volgende dag al in huis. Ook goede kwaliteit.
Geschreven door: Rob
14-03-2019
Bekend product, goede prijs, snelle levering niks mis mee!
Geschreven door: Christine
13-03-2019
Jullie site heeft zijn naam verdient. Het is een superwinkel. Kopen al een tijdje parfum bij jullie. Altijd heel correct, en zeer tevreden over de producten en de super service. Wij blijven trouwe klant.
Geschreven door: Hennie Kleissen
13-03-2019
Was een eerste bestelling. Geheel naar volle tevredenheid en snelheid afgehandeld. Tevens de tussentijdse meldingen over de voortgang heb ik gewaardeerd.
Geschreven door: Wilma
13-03-2019
Omdat ik ervaring heb met uw website en het een goede organisatie is. Niets mis mee en natuurlijk ook leuke aanbiedingen!
Geschreven door: Babs van bergen
13-03-2019
Duidelijke website, snelle afhandeling en goed op de hoogte gehouden van de levering. Ik zou deze website zeker aanraden. Zeer scherpe prijzen!
Geschreven door: Tess Lanting
13-03-2019
Top! Snelle levering! Hele goeie prijzen! Raad het vaak aan! Ik koop regelmatig weer wat op deze site!
Reageer