full-heart empty-heart-orig empty-heart lock

Reviews:

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl:

Geschreven door: Patrick
10-02-2019
Prijs, beschikbaarheid en de snelle levering hebben mij over de streep getrokken. Super ervaring en een echte aanrader.
Geschreven door: Fleur
07-02-2019
Heerlijke geur voor een goede prijs! Superwinkel levert goede service.
Geschreven door: Martin, Scharendijke
04-02-2019
Ik kwam via een aantal omwegen op de site van Superwinkel terecht. Een aantal parfums die worden aangeboden, trokken mijn aandacht door de prijs (bijzonder concurrerend) maar ook door de beschikbaarheid (een aantal zijn vrijwel nergens anders te vinden). Een proefbestelling gedaan, en de volgende dag de bestelling goed verpakt en volgens afspraak binnengekregen. Originele parfums, verpakking intact, originele producten, gewoon heel goed. Ook een zeer uitgebreid assortiment, niet alleen parfums, maar ook heel veel andere zaken. Hierna aan de hand van een bestelling wat mailverkeer gehad met medewerkers van de Klantenservice over een bestelling die naar het buitenland (Griekenland) moet. De medewerkster vertelde dat Superwinkel ook DIRECT naar een aantal landen verzendt, en wel tegen een geringe bijdrage in de verzendkosten. Dus concluderend: Superwinkel is inderdaad een SUPERwinkel met een goed uitgebreid assortiment, tegen zeer concurrerende prijzen en last but not least: een zeer goede en klantvriendelijke behandeling door de medewerkers van het bedrijf. Ik kan de winkel ten zeerste aanraden. Probeer het zelf ook en laat je overtuigen, je zult er zeker geen spijt van krijgen!!
Geschreven door: monique
03-02-2019
Lage prijzen, zeer snelle bezorging. Ik bestel hier al mijn luchtjes. TOP, aanrader!!!
Geschreven door: Hilde Ceulemans
30-01-2019
Supervoordelige prijs voor een kwaliteitsproduct. Vergeleken met andere aanbiedingen en dit hier is gewoon de beste prijs.
Geschreven door: Janneke Meijer
30-01-2019
Overzichtelijke website met scherpe prijzen. Snelle en keurige afhandeling van het door mij bestelde artikel. In de middag besteld, de volgende ochtend in huis. Chapeau Superwinkel! Top! Ik beveel jullie zeker aan en zal in de toekomst met veel plezier opnieuw gebruik gaan maken van jullie klantgerichte en klantvriendelijke webwinkel!
Geschreven door: Irena
29-01-2019
Ik heb puur met toeval de shop gevonden. Uit nieuwsgierigheid ben ik gaan kijken en wat ik zag beviel me. De website is overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken bij het zoeken naar een product. De orderafhandeling was perfect, goede informatievoorziening, snelle levering, artikel goed verpakt. Ik zou deze shop zeer zeker bij andere aanraden.
Geschreven door: Joke
28-01-2019
Meerdere keren bij Superwinkel besteld. Groot assortiment, aantrekkelijk geprijsd, snelle levering, kortom een zeer tevreden klant. We geven ook vrienden en familie het advies om bij Superwinkel te bestellen.
Geschreven door: Mandy
27-01-2019
Fijne website snelle levering voor een mooie prijs. Zeker een aanrader
Geschreven door: Jet
27-01-2019
Super blij met mijn geurtje. Mooi prijsje, snel in huis en goed verpakt
Geschreven door: LJG P
25-01-2019
Om 21u iets besteld, volgende dag al binnen! Super vlotjes, lage prijs. Wat wil je nog meer? Zeker een aanrader!
Geschreven door: Verhaert
25-01-2019
Heel goede prijs en snelle levering. Alles correct verlopen. Zeker aan te bevelen.
Geschreven door: IL-HO VAN GERVEN
22-01-2019
Snelle, correcte verzending, professionele administratieve afhandeling en natuurlijk de beste prijzen.
Reageer