Reviews

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl
Wij hopen dat deze ervaringen je zullen helpen met je keuze voor Superwinkel.nl als je webwinkel.

Geschreven door: Renate
19-09-2017
Product was gemakkelijk te bestellen en is ook snel geleverd! Prijs was ook prima!
Geschreven door: Dupnt Ann
17-09-2017
Ik was geschrokken dat ik zo vlug mijn bestelling had ontvangen. Mijn artikel was precies hetzelfde als omschreven! Jullie hebben er een tevreden klant bij!
Geschreven door: kees
17-09-2017
Perfect, ik kan er ook niet meer van maken. Als alles goed is, wat moet ik er meer van zeggen?
Geschreven door: Mary
16-09-2017
De producten zijn goedkoper dan in de fysieke parfumwinkels. Snelle afhandeling en levering, top service!
Geschreven door: Yolien Vergult
16-09-2017
Ik vind het een geweldige prijs, er was een zeer snelle levering, en het is geweldig product waarnaar ik al lang zocht.
Geschreven door: Chantal
16-09-2017
Ik hoorde van de site op een verjaardag en gelijk mijn favoriete luchtje besteld goedkoper, het mooie was dat hij 2 dagen later er al was ;)
Geschreven door: Honnebier
14-09-2017
Ontzettend duidelijke en overzichtelijke webshop met scherpe prijzen, top service en snelle levering.
Geschreven door: Trix
14-09-2017
Bij toeval ontdekt, maar prima site en de echte(!) parfum is een stuk voordeliger dan in winkels!! Volgende dag al geleverd. Ga hier dus ook zeker vaker bestellen! Zeker aan te raden!
Geschreven door: Anoniem
12-09-2017
Besteld en dag later (gratis) bezorgd. Prijs-kwaliteit is erg goed. Heel tevreden!
Geschreven door: Claudia
12-09-2017
Ik had nog wat vragen over een product. Ik heb toen contact opgenomen en werd goed en vriendelijk te woord gestaan. Ik heb toen het product besteld en deze werd erg snel geleverd. Ik heb geen minpunten.
Geschreven door: Dymphie
12-09-2017
Overzichtelijke website, goede producten, snelle afhandeling. Ik zou Superwinkel zeker aanraden aan anderen.
Geschreven door: Myrtha
11-09-2017
Helemaal blij! Op tijd geleverd, duidelijke info! Ik bestel zeker vaker bij jullie :)
Geschreven door: Hans
11-09-2017
Duidelijke website, de prijs is goed en erg snelle levering. ik ben zeer tevreden en ik ga zeker nog vaker bestellen.