full-heart empty-heart-orig empty-heart lock

Reviews:

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl:

Geschreven door: Marieke
26-05-2020
Super scherp geprijsd, waardoor ik even twijfelde of deze website niet "te mooi is om waar te zijn", maar na even googelen toch een vertrouwd gevoel gekregen en besteld. Dat vertrouwen bleek terecht: de dag erna was mijn bestelling al in huis. De batchcode leerde me dat dit geurtje 100% origineel is en 2 maanden terug uit de fabriek is gerold. Ik heb mijn nieuwe favoriete website voor geurtjes gevonden!
Geschreven door: Dieter
21-05-2020
Goedkoper dan de meeste parfumeriezaken en een snelle levering.
Geschreven door: Marco
21-05-2020
Snelle levering en zeer lage prijs in vergelijking met andere aanbieders. Ook een volgende keer zal ik bij superwinkel een aankoop doen.
Geschreven door: A. Bergstra
20-05-2020
De bestelling online ging probleemloos. Ook de aflevering was overeenkomstig de verwachting
Geschreven door: Robert van Straalen
11-05-2020
Ik winkel tegenwoordig in een wat duurder segment lichaamsverzorging. Je krijgt daar dan echt waar voor je geld. Etos en Kruidvatprodukten doen het goed voor de wat meer sobere uitstraling. Maar daar ben ik wel klaar mee! Eerst vertrouwd naar Douglas, maar dat bleek een vergissing. Gezocht op internet, waar ik Superwinkel geprobeerd heb. Schot in de roos, niet meer verder kijken. Uitstekende produkten met een uitmuntende winkelservice!
Geschreven door: Ellie
04-05-2020
Vrijdag mijn favoriete eau de toilette van Guy Laroche ( Fidji ) besteld en Vanochtend al in huis. Super snelle service, en voor een hele mooie prijs. Groet, Ellie.
Geschreven door: Rina
02-05-2020
Geweldig,gisteren besteld,vandaag in huis,een grote fles Hugo Boss voor een hele mooie prijs!
Geschreven door: Amber
27-04-2020
Vorige week dinsdag Marc Jacobs Decadence 100ml besteld. Vrijdag al netjes bezorgd. Ik heb de batchcode gecontroleerd en de parfum is ook nog echt vers ; nog maar 4 maand oud. En dat voor een superprijs! Ik weet wel waar ik voortaan mijn parfum bestel! Met recht een superwinkel!
Geschreven door: Dora
25-04-2020
Is voor mij nummer een in thuiswinkelen , redelijke prijzen - zeer snelle levering en doet zijn naam eer aan SUPERWINKEL .
Geschreven door: Esther
23-04-2020
Ik heb al eerder bij jullie besteld. Gaat altijd prima, snel en makkelijk. Ook nog eens goede prijzen. Ik heb jullie al aangeraden bij vrienden omdat ik het betrouwbaar vind om bij jullie te bestellen.
Geschreven door: Floor
22-04-2020
Snelle levering en goedkoper dan de parfumeries!! Ook is er veel keuze in merken, maten etc. Helemaal top.
Geschreven door: Tina Ng
17-04-2020
Al jaren fan van superwinkel.nl. Website overzichtelijk en makkelijk. Leveringen echt volgende dag in huis. Al mijn spullen van Chanel, Estee lauder, Sensai of Shiseido zijn 100% echt. Van parfum tot gezichtsverzorging spulletjes of gewoon zeepjes. Echt uitmuntend. Qua prijs moet je eerst zoeken of wachten voor lagere tarief, en dan je slag slaan bij die aanbiedingen.
Geschreven door: Angelique
16-04-2020
Ik heb vandaag mijn parfum binnen gekregen. En ik ben hardstikke tevreden. Ik vertel dit zeker door aan mijn vriendinnen. En ik zal vaker bestellen bij superwinkel!