full-heart empty-heart-orig empty-heart lock

Reviews:

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl:

Geschreven door: Yentl
11-01-2021
Ik zocht al heel lang deze giftbox maar nergens vond ik deze met miniatuur. Super blij mee! En zeker voor die prijs! Zeer snelle levering, mooi verpakt, lekker geurtje! Helemaal fan! Ik koop zeker nog op superwinkel!!!
Geschreven door: Margot
11-01-2021
Het luchtje is perfect en de bezorging was evenals de prijs geweldig. Ik ga hier echt vriendinnen op attenderen. Bedankt!
Geschreven door: Bob
10-01-2021
Fantastische ervaring. Snel en correct geleverd. Heel correcte prijs. Zeker voor herhaling vatbaar.
Geschreven door: W
10-01-2021
Product zoals aangegeven en de levering was erg snel.
Geschreven door: jan
10-01-2021
Alles bevalt zeer goed. Excellente kwaliteit snel geleverd!
Geschreven door: Mirbizaval
08-01-2021
08-01-2021 Precies wat ik besteld heb, levering was heel snel. Ik ga hier zeker vaker producten bestellen.
Geschreven door: Johan
08-01-2021
Handige en overzichtelijke website, scherpe en budgetvriendelijke prijzen, correcte service, opvolging en afhandeling, diversiteit betaalmogelijkheden, snelle en vlotte levering.
Geschreven door: jaap
08-01-2021
Dat je op zo'n soort bedrijf NIETS hebt aan te merken vind ik eigenlijk al een 10 waard...,maar ik geef uit principe geen tienen....
Geschreven door: yonca
07-01-2021
Bij Superwinkel was dit product 60 euro voordeliger en ondanks de kerstperiode werd het super snel geleverd. Mijn partner is blij met zijn kerstkado!
Geschreven door: Gleiciane
07-01-2021
Het parfum is geweldig. Mijn vriend was heel tevreden! De levering van parfum was snel, in goede staat aangekomen en de prijs is super.
Geschreven door: Sophie
06-01-2021
Was snel binnen & netjes verpakt. De volgende keer bestel ik weer bij jullie!
Geschreven door: Alex Hoekstra
06-01-2021
Mooie giftset, lekker luchtje, goed verpakt en op tijd geleverd, kortom top!
Geschreven door: Emilio
06-01-2021
Snelle levering, netjes in kado verpakking opgestuurd. Zelfs met de drukte van het online shoppen was het er snel, ben er zeer tevreden mee, zou zeker nog een keer hier parfum gaan bestellen voor mezelf en anderen.