Reviews

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl
Wij hopen dat deze ervaringen je zullen helpen met je keuze voor Superwinkel.nl als je webwinkel.

Geschreven door: Heleen
24-02-2017
Super goedkoop. Volgende dag al geleverd Zeer tevreden. Kom zeker nog eens terug
Geschreven door: w.h. schoonbergen
21-02-2017
Goedemorgen. Leuk die nieuwe site. Ik was erg benieuwd of jullie de merken Lamcome en YSL weer aan het assortiment hebben toegevoegd, helaas. Gaat dit in de toekomst nog weer gebeuren. Ik heb in het verleden vaak YSL besteld en zou dit graag weer via jullie kunnen bestellen.
Geschreven door: Mart Willems
16-02-2017
Hoi, alleen maar lof voor jullie site. Jullie webwinkel (eerste kennismaking) is voor mij perfect. Ik bestelde, kreeg meteen correct telefonisch advies en mijn bestelling meteen verstuurd, volgende dag in huis op het afgesproken tijdstip. Geen verzendkosten en goedkoper dan andere sites. Jullie hebben wat de parfums betreft zeker een klant bij en ik zal het verder vertellen. Bedankt en vriendelijke groet, Mart Willems.
Geschreven door: Sonja
08-02-2017
Vond mijn favoriete geur euro's goedkoper dan in de parfumerie, 's avonds laat besteld. Kreeg geen bericht, dus gebeld. Werd mega vriendelijk geholpen, bleek mijn e-mail niet goed te hebben ingevuld, pakje was al op plaats van bestemming! Helemaal tevreden, zeker omdat ik ook nog eens niet werd bedolven onder reclame! Gewoon mijn bestelling, en niets anders. Ik blijf absoluut klant!
Geschreven door: Johanna
25-01-2017
Ik bestelde op een dinsdagavond een fotolijst met een brede zwarte houten rand en de dag erop werd hij al afgeleverd. Prachtige lijst met een mooi passe partout. Veel mooier dan de lijsten die ik bij Xenos en Action zag en dan betaal ik er graag iets meer voor. De prachtige foto van Amsterdam die een bevriende fotograaf maakte, verdient deze lijst. Veel dank, Superwinkel! Ik ben blij dat ik jullie via Google heb gevonden.
Geschreven door: Lisa
24-01-2017
Ik heb voor jullie gekozen omdat jullie echt veel geuren hebben die ik al een tijd zocht. Wat ben ik blij met jullie! Al vaak besteld en zeer tevreden! Tot snel.
Geschreven door: H.Brantjes
20-01-2017
Koop nooit in de winkels, scheelt heel veel Euro's verzending prima vandaag besteld morgen in huis of afhalen voor mij nooit meer anders.
Geschreven door: Tan
19-01-2017
Zeer snelle levering. Product goed verpakt! Goede prijs. Zeker een aanrader!
Geschreven door: TkS Schiedam
14-01-2017
Uitstekend ingepakt en snelle levering. Vrijdag bestelling geplaatst zaterdag al de levering.
Geschreven door: Sabine
12-01-2017
Twee eau de parfums en vier body lotions aan een democratische prijs gekocht en zeer tevreden.. Netjes thuis geleverd op de gekozen dag, een aanrader zonder meer!
Geschreven door: Alexander
10-01-2017
Geweldig! , al meerdere dingen besteld, top service en zeker een snelle service. Vandaag besteld en dezelfde dag in huis. Ga zeker meer bestellen. Aanrader!!!!!!
Geschreven door: Fenne
09-01-2017
Een mooi Michael Kors horloge besteld met een super prijs, deze webshop is echt een Superwinkel!
Geschreven door: Henk
05-01-2017
Met recht een Superwinkel! Prijs van de gekochte eau de toilette 'The Scent' van Hugo Boss 200 ml voor ca. 50% van de prijs elders. En binnen 24 uur geleverd!