Reviews

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl
Wij hopen dat deze ervaringen je zullen helpen met je keuze voor Superwinkel.nl als je webwinkel.

Geschreven door: Jan
15-05-2017
Tevreden van mijn parfum! Goeie prijs, goeie levering en betrouwbaar. Een aanrader als je iets goedkoper hetzelfde product wil vinden.
Geschreven door: Melissa
09-05-2017
Alles te vinden op deze site. Supersnel en netjes geleverd! Top site, zeker een aanrader :)
Geschreven door: Yana Sys
09-05-2017
Zeer snelle leveringen! Alles tip-top in orde. Zeer tevreden! Zeker een aanrader en spotprijsje.
Geschreven door: A Yildiz
06-05-2017
Ik kwam deze website toevallig tegen, maar ik was bang om te bestellen. Ik dacht misschien is het een site dat mensen oplicht, maar ik had met spoed een foundation nodig omdat ik de kleur wou uit Amerika. Toevallig hadden ze het wel bij Superwinkel. Ik dacht ik ga het proberen. Nadat ik had besteld was alles zo goed geregeld! Ze hielden me op de hoogte van mijn bestelling via e-mail en ook had ik een track en trace nummer gekregen. Ik heb vandaag de bestelling binnen gehad. Ik ben zo ontzettend blij dat ik deze website ben tegengekomen. Ik ga natuurlijk meer spullen bestellen. Bedankt Superwinkel!
Geschreven door: Joke Flohr-Scheffer
05-05-2017
Mauboussin besteld, snelle levering en ontzettend blij met de nieuwe verstuiver want die dop haperde nogal! Deze geur gebruik ik al 20 jaar en het blijft mijn favoriete geur.
Geschreven door: S.D.vanThol
03-05-2017
Ik ben vanaf het eerste uur een fan van de parfumhuizen. Sedert ik jullie site heb ontdekt ben ik nooit meer elders geweest. Ik ben supertevreden. Graag zou ik wel op de hoogte gehouden willen worden van nieuwe geuren. Alvast bedankt!
Geschreven door: Duvan
29-04-2017
Als parfumliefhebber koop ik regelmatig via Superwinkel een nieuw luchtje voor de goedkoopste prijs van Nederland.
Geschreven door: Peter Heesters
24-04-2017
Makkelijk te bestellen, snel in huis en prima afhandeling. Zeer tevreden, super!
Geschreven door: Rishe
15-04-2017
Tweede bestelling gedaan, weer goed afgehandeld. Ik ben erg blij met Superwinkel. Dank jullie wel!
Geschreven door: Sarina Alberts
15-04-2017
Echt een 'Super' winkel! Superprijzen, maar bovenal een Superklantenservice! Zeker de moeite waard om via deze site iets te bestellen!
Geschreven door: HT
13-04-2017
Een webshop die zijn naam eer aan doet! Goede communicatie en zeer snelle levering!
Geschreven door: RVH
11-04-2017
Zo zou elke webwinkel moeten zijn... Super dus! Echte producten met een (soms heel) goede prijs. En een snelle levering bovenop! Alle stappen zijn duidelijk en proficiat voor de uitmuntende communicatie naar de klant toe...
Geschreven door: M Moulay
05-04-2017
Eerste levering was verkeerd maar dat is menselijk. En de tweede x was super en lekker op tijd, dank jullie wel. Ook vriendelijk aan de telefoon! Groetjes uit Haarlem