full-heart empty-heart-orig empty-heart

Reviews

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl
Wij hopen dat deze ervaringen je zullen helpen met je keuze voor Superwinkel.nl als je webwinkel.

Geschreven door: Van der Haegen Danny
19-02-2018
Alles was perfect wat moet een mens nog meer hebben?
Geschreven door: Van IJzendoorn
18-02-2018
Product was bekend door eerder gebruik. Levering was goed op tijd en keurig voor transport ingepakt.
Geschreven door: Shirley
16-02-2018
Zeer snelle levering was snel in huis en vergelijking met andere aanbieders was dit de voordeligste zou zeker nogmaals bestellen
Geschreven door: Danielle
13-02-2018
Fijne geur, mooie verpakking. Levering was snel, na bestelling word je goed op de hoogte gesteld via email! Zeker een aanrader
Geschreven door: Alina
13-02-2018
Alleen maar voordelen!! Ik ken dit product natuurlijk al maar om het hier voor minder te krijgen en met dezelfde kwaliteit en functie is gewoon helemaal super!
Geschreven door: De Neve
13-02-2018
Top product!!!!! Snelle service en goedkopere aanbiedingen elke week, prachtig ingepakt!
Geschreven door: Diana v Mook
13-02-2018
Het product bevalt goed, geen opmerkingen. En goedkoper en je hoeft de deur niet uit!
Geschreven door: Marlies
11-02-2018
Goed en zeer netjes verpakt, goede klantenservice, alles is gewoon goed.
Geschreven door: hendricks
09-02-2018
Had er eerst geen vertrouwen in vanwege eerdere oplichting op internet. Niet door Superwinkel overigens. MAAR... Superwinkel is klasse te bereiken, gewenst product op tijd in huis. Kortom; geweldig! Superwinkel heeft er zeker een klant bij
Geschreven door: Oxana
07-02-2018
Heel goede site plus veel aanbiedingen en duidelijk goedkoper. Snelle levering
Geschreven door: Ahmed
05-02-2018
Mooi product. Snelle levering. Aan te raden Geweldig is dat het traceerbaar is
Geschreven door: Annemiek
05-02-2018
Behoorlijke keuze en heerlijk geurtje. Bestellen gaat zeer makkelijk en duidelijk oer mail wanneer geleverd.
Geschreven door: Cas
05-02-2018
Spullen waren goed en netjes verpakt. De geur van het product is goed en de prijs is aantrekkelijk.
Reageer