full-heart empty-heart-orig empty-heart lock

Reviews:

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl:

Geschreven door: Daan
29-11-2018
Zeer snel geleverd. Precies volgens verwachting. Mijn vriendin vond het een leuk cadeautje. Ga hier zeker meer bestellen. Echt de goedkoopste!
Geschreven door: Melanie
28-11-2018
Goede ervaring, ook toen ik belde waar de levering bleef, super geholpen. Vriendelijke klantenservice.
Geschreven door: A.M. De Kroes-Jacobs
27-11-2018
Super snel bezorgd, makkelijk te bestellen, zeer voordelig, ben uitermate tevreden met de snelle afwikkeling. Heel erg aan te bevelen.
Geschreven door: Annemieke Nieuwendijk Mulderij
26-11-2018
Ik zocht het product en kreeg gelijk jullie website. Bestelling gedaan en binnen 2 dagen in huis. Netjes verpakt. Bestel zeker nog een keer bij jullie. Top
Geschreven door: Ron Abcouwer
26-11-2018
Ik kende jullie website nog niet maar zag er vertrouwenwekkend uit. Ook de reacties stemde mij positief dus hoppa... een bestelling geplaatst. Zeer positief was het per mail op de hoogte houden van elke verwerkings- en distributiestap. En idd... de volgende dag netjes door DHL bezorgd. Ik blijf dus klant bij Superwinkel!
Geschreven door: RIA SAMYN
26-11-2018
Ik had al eens iets gekozen op uw shop en dat verliep prima. Ik kende uw website niet en koos voor de beste prijs. Alles ging zeer vlot, de bestelling, de betaling, de levering. Ik heb geen enkele negatieve opmerking. Zo zou het overal moeten! Dank! Ik zou u zeker aanbevelen bij vrienden of kennissen.
Geschreven door: a.c.olsthoorn
26-11-2018
Alles goed verlopen. Mooi op tijd aangekomen. Ik kan dit bedrijf aanbevelen.
Geschreven door: Aimé De Saedeleer
26-11-2018
Product van goede kwaliteit en goedkoper dan in een traditionele winkel.
Geschreven door: C baan
25-11-2018
Een overzichtelijke site kon de producten makkelijk vinden. De afhandeling liep zeer vlot en de producten had ik zeer snel in huis. Ik raad deze site zeker aan bij mijn vrienden
Geschreven door: Ria van den Broek-van Rooij
25-11-2018
Super! Snel en verzorgd geleverd. Ik ben er heel blij mee en kom vast nog eens shoppen!
Geschreven door: Ton
25-11-2018
Duidelijke website, goede prijs en een zeer snelle levering! Echte aanrader!
Geschreven door: T.Oosterhuis
24-11-2018
De webshop vinden was toevallig, product makkelijk te vinden, werd prima op de hoogte gehouden van de orderafhandeling en werd keurig op tijd bezorgd. En ja natuurlijk zou ik jullie aanraden bij vrienden en kennissen.
Geschreven door: Remco Koning
24-11-2018
Goede en snelle levering. Ik kan alleen maar zeggen, TOP!!! Goede service en afhandeling
Reageer