full-heart empty-heart-orig empty-heart lock

Reviews:

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl:

Geschreven door: Judith de Rijk
21-07-2021
Super snelle levering en hele voordelige prijzen, ik zal hier vaker bestellen. Bedankt.
Geschreven door: Puck Pot en Bert Mooi
19-07-2021
Heerlijke geuren en verzorgings producten en vaak voor een hele fijne prijs. Zeker een aanrader. Wij zijn fan ♡
Geschreven door: Dinu Manuela Gianina
18-07-2021
You are very efficient.. I find the product and you have good prices. I have recommended to many people
Geschreven door: Miranda van Rossum
15-07-2021
Top bedrijf! Zoals een bedrijf hoort te zijn! Snel, accuraat, en goede prijs.
Geschreven door: Ria
15-07-2021
Woensdagavond voor 10.00uur besteld en donderdag middag al bezorgd top service jullie hebben veel van rituals in jullie assortiment
Geschreven door: Kristel De Ceulaerde
14-07-2021
Top. Super goede service en top producten. Een aanrader voor iedereen.
Geschreven door: Deise Thomaz
14-07-2021
Super 10 entrega no dia certinho e tudo perfeito, satisfeitissima , entrega no dia e na hora marcada .
Geschreven door: Stevens F
14-07-2021
Kon het produkt die ik wou goed vinden op de website, Vlugge levering top firma
Geschreven door: Gigi
12-07-2021
Snelle leveringen met een erg goede na service! Ik bestel hier altijd mijn parfum en ik ben super tevreden.
Geschreven door: Marja
11-07-2021
Super winkel krijgt van mijn een 10.Goede ervaring, site duidelijk en overzichtelijk, levert op afgesproken tijd. Werkt bestellingen keurig af en houd klant goed op de hoogte. TOP
Geschreven door: Ruud
07-07-2021
Top bedrijf, snel, prima geuren en reageren adequaat. Aan te bevelen.
Geschreven door: Ruud
07-07-2021
Super winkel, levert snel, goede producten, reageren snel op berichten. Kan niets verkeerds vinden bij dit bedrijf dus 4 x een. 10.
Geschreven door: Nuance
03-07-2021
Royale fles met deo en miniflesje. Handig voor op reis. En dat alles voor de beste prijs en snelle levering.