full-heart empty-heart-orig empty-heart lock

Reviews:

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl:

Geschreven door: Letty Cortlevet
20-02-2019
Prima website, heel duidelijk en snelle bezorging. Kon mijn bestelling volgen en raad het zeker mijn vrienden en bekenden aan.
Geschreven door: frans van de ven
16-02-2019
Bevalt al jaren goed. Bij superwinkel is alles zo geregeld.
Geschreven door: Fokje
15-02-2019
Een échte aanrader, heb afgelopen week een parfum-cadeaubox besteld bij Superwinkel. Mijn eerste bestelling hier maar zeker niet de laatste. Goede prijzen en snelle en keurige verzending. Bedankt en tot een volgende keer!
Geschreven door: Anton
15-02-2019
Mooie verpakking, snelle levering. Fijne telefonische service. Goeie prijs!!
Geschreven door: Celeste
13-02-2019
Fijne winkel. Ik kwam hier terecht omdat het de laagste prijs had op een product wat ik nodig had. Toen ik het had besteld, werd het bijna meteen opgestuurd! Ik kon het hele proces gemakkelijk volgen via de mail. Het doet zijn naam eer aan: Superwinkel! Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Geschreven door: Jan de Vries
13-02-2019
Zeer gemakkelijke website. Producten goed gesorteerd op merknaam en productsoort. De zeer snelle levering is ook mooi meegenomen.
Geschreven door: Sjef
13-02-2019
Werkt perfect voor mij, overzichtelijk en netjes en snel geleverd. Top!
Geschreven door: Monique
11-02-2019
Goede prijzen, overzichtelijke website en snelle levering van mijn bestelling. Aanrader!!
Geschreven door: Patrick
10-02-2019
Prijs, beschikbaarheid en de snelle levering hebben mij over de streep getrokken. Super ervaring en een echte aanrader.
Geschreven door: Fleur
07-02-2019
Heerlijke geur voor een goede prijs! Superwinkel levert goede service.
Geschreven door: Martin, Scharendijke
04-02-2019
Ik kwam via een aantal omwegen op de site van Superwinkel terecht. Een aantal parfums die worden aangeboden, trokken mijn aandacht door de prijs (bijzonder concurrerend) maar ook door de beschikbaarheid (een aantal zijn vrijwel nergens anders te vinden). Een proefbestelling gedaan, en de volgende dag de bestelling goed verpakt en volgens afspraak binnengekregen. Originele parfums, verpakking intact, originele producten, gewoon heel goed. Ook een zeer uitgebreid assortiment, niet alleen parfums, maar ook heel veel andere zaken. Hierna aan de hand van een bestelling wat mailverkeer gehad met medewerkers van de Klantenservice over een bestelling die naar het buitenland (Griekenland) moet. De medewerkster vertelde dat Superwinkel ook DIRECT naar een aantal landen verzendt, en wel tegen een geringe bijdrage in de verzendkosten. Dus concluderend: Superwinkel is inderdaad een SUPERwinkel met een goed uitgebreid assortiment, tegen zeer concurrerende prijzen en last but not least: een zeer goede en klantvriendelijke behandeling door de medewerkers van het bedrijf. Ik kan de winkel ten zeerste aanraden. Probeer het zelf ook en laat je overtuigen, je zult er zeker geen spijt van krijgen!!
Geschreven door: monique
03-02-2019
Lage prijzen, zeer snelle bezorging. Ik bestel hier al mijn luchtjes. TOP, aanrader!!!
Geschreven door: Hilde Ceulemans
30-01-2019
Supervoordelige prijs voor een kwaliteitsproduct. Vergeleken met andere aanbiedingen en dit hier is gewoon de beste prijs.
Reageer