full-heart empty-heart-orig empty-heart lock

Reviews:

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl:

Geschreven door: Dylan Kupferschläger
19-01-2020
Bezorging was snel en prijs was goed. Meer heb ik niet te zeggen de koopervaring van deze site is dus top!
Geschreven door: Femke
14-01-2020
Snelle levering en goedkoper dan in andere winkels.
Geschreven door: Fabienne
14-01-2020
Mooi verpakt, beste prijs/kwaliteit ten opzichte van andere sites.
Geschreven door: Hans
14-01-2020
Beter bij superwinkel bestellen want die hebben PayPal, Douglas niet!
Geschreven door: Marie-Therese Cordfunke
13-01-2020
Precies wat ik had gehoopt, werd vlug bezorgd en het product voldeed aan mijn verwachting.
Geschreven door: Diana Jonker
13-01-2020
Scherpe prijs. Bestelling in huis binnen 24 uur. Zal zeker in de toekomst nog nieuwe bestellingen plaatsen.
Geschreven door: Angeline
13-01-2020
Het parfum was een cadeautje en het kwam keurig en op tijd aan.
Geschreven door: Petra
13-01-2020
Mijn favoriete geur super snel door Superwinkel thuis bezorgd! De snelheid waarmee het product werd bezorgd en op de juiste aangegeven tijd.
Geschreven door: Hannah
13-01-2020
Mijn favoriete geurtje voor een mooie prijs! En ook nog eens super snel geleverd. Dik tevreden!
Geschreven door: Shari Le Clair
12-01-2020
Parfum besteld op donderdag, vrijdag al in huis! Zeer tevreden over dienstverlening! Zeer aantrekkelijke prijzen!
Geschreven door: Dirk
11-01-2020
Bekend product, goede prijs, snelle levering. Gemakkelijke bestelling. Gewoon TOP.
Geschreven door: Bart Devillé
10-01-2020
Top product en snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.
Geschreven door: yvonne
09-01-2020
Wat een topservice. Ik stelde een vraag over de eau de parfum van Burberry London en ik kreeg meteen duidelijk antwoord op mijn vraag! Het schijnt dat de samenstelling van mijn favoriete geur veranderd is en tevens de verpakking, maar hier bij Superwinkel.nl hebben ze nog de originele, dus ik kan voorlopig nog vooruit!!