full-heart empty-heart-orig empty-heart

Reviews

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl
Wij hopen dat deze ervaringen je zullen helpen met je keuze voor Superwinkel.nl als je webwinkel.

Geschreven door: De Smedt
23-11-2017
Ik ben tot nu toe zeer tevreden geweest, zeer goede service en zeer blij,daarom dikke dank u.
Geschreven door: C Oudenbroek
21-11-2017
Ik had al goede ervaringen met bestellen, prijzen, levering en de klantenservice. En vandaag ook maar weer eens ervaren dat de klantenservice opnieuw een positieve aanmerking verdient! Dik tevreden en daarom de hoogste waardering!
Geschreven door: richard
19-11-2017
Heb geen op- of aanmerkingen, alles is prima en een stuk goedkoper dan in de winkel.
Geschreven door: Luijf
17-11-2017
Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding lekkere parfum, top services.
Geschreven door: Janie
14-11-2017
Goed, overzichtelijk, een goede kwaliteit van de geuren omdat het bij jullie niet oud kan worden, en een supersnelle levering en de juiste informatie na de bestelling. In een woord klasse!
Geschreven door: Fleur
12-11-2017
Heel erg blij met mijn horloge! Was moeilijk kiezen uit zo veel keus... Twee dagen later had ik hem in huis. Tip! Om als je een horloge bestelt, er ook meteen een inkortsetje erbij te kopen.
Geschreven door: Willems
11-11-2017
Supergoed en overzichtelijke winkel. Snelle levering en scherp geprijsd. Bedankt
Geschreven door: Mariette
10-11-2017
Via Google gelijk Superwinkel gevonden en ook nog eens de goedkoopste. Bestelling 's middags geplaatst en volgende dag had ik het al thuis. Super winkel dus!
Geschreven door: Trudy
08-11-2017
Makkelijk te bestellen, van begin tot bezorging op de hoogte gehouden. Had nog een vraag gesteld per e-mail, volgende dag al bericht terug. Twee geurtjes besteld, was nog in twijfel of ze wel echt zouden zijn voor die prijs maar dat was niet nodig. Goede levering!
Geschreven door: Jo Haan
07-11-2017
Zeer snelle levering. Goede website en goed product voor een lage en concurrerende prijs. Momenteel, 2 weken later na levering, is de prijs met 3 euro gedaald (jammer). Zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden.
Geschreven door: W Brunings
03-11-2017
Ik heb voor Superwinkel gekozen. Allereerst voor de prijs. Toen de bestelling gedaan. Dat is super. Op tijd geleverd. Goed verpakt.
Geschreven door: Aad van Zon
03-11-2017
Prima site, duidelijke uitleg over de levertijd en voor mij ideaal om het product op te halen bij een afhaaldepot.
Geschreven door: Marja
03-11-2017
Zeer snelle levering. Zo fijn jullie maken waar wat er op de site staat. Ik raad het iedereen aan. Alle geuren voorradig.
Reageer