full-heart empty-heart-orig empty-heart lock

Reviews:

Hieronder lees je de ervaringen van andere mensen met Superwinkel.nl:

Geschreven door: SH
01-12-2020
Altijd de beste prijs voor je parfum. Wat net zo belangrijk is is de after sales. Een defect parfum flesje werd zonder probleem keurig omgeruild. Echt top!
Geschreven door: Richard Pol
27-11-2020
Ik doe al jaren mijn bestellingen en word altijd super behandeld en correct.
Geschreven door: Amber
27-11-2020
In het begin twijfelde ik een beetje aan de site omdat ik hem niet eerder had gezien. Maar ben ontzettend te spreken over de super snelle levering! Gisteravond laat besteld en vandaag al in huis! Ook gewoon officiële product tegen een goede prijs! Top!
Geschreven door: brigitte
26-11-2020
Het is de geur uit mijn jeugd dus alles is super. De geur van mijn parfum en de klantenservice is ook heel goed en een snelle levering dus alles is super goed
Geschreven door: John
26-11-2020
Tjah, als fan van meestal erg dure luchtjes heb ik deze webshop gevonden waar ik alles veel goedkoper en soms zelfs heel veel goedkoper kan kopen en nog originele ook met een geweldige servicedesk.
Geschreven door: R van Rennes
26-11-2020
Heerlijke geur en weer super snel geleverd en voor een prima prijs.
Geschreven door: Cecile Vogten
25-11-2020
Ik had gaag deze parfum.Cabotine de Gres.moeielijk verkrijbaar in de winkel.via deze site heb ik direct een paar flesjes besteld, zeer snelle.perfecte levering.zeer tevreden.aanbeveling..volgende keer weer.
Geschreven door: Katty
25-11-2020
Correcte en snelle levering met bovendien een goede prijs
Geschreven door: Monique
24-11-2020
Goede prijs. Zeer snel geleverd. Zal hier zeker weer gaan bestellen.
Geschreven door: Ernest Hendriks Vogelzang
23-11-2020
De levering was erg snel, goed precies wat ik verwachtte. Superwinkel kan op mij rekenen als klant, positieve feedback ook. Originele geur en verpakking geseald. Ik kan ze alleen maar erg aanbevelen dus bij deze doe ik dat graag. Ga zo door Superwinkel.
Geschreven door: Romy
23-11-2020
Lekkere geur. Snel geleverd voor een goede prijs. Goede informatie hierover op de website.
Geschreven door: Yvon
20-11-2020
Super snel geleverd, super goed verpakt. Al met al een superervaring
Geschreven door: yvon
20-11-2020
Super snelle levering, goed verpakt en tegen een super prijs